Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Gå sildefileterne efter for ben og klip rygfinnerne af. Skyl sildefileterne i koldt vand. Smør fileterne på kødsiden med sennep og fold dem sammen. Bland rugmel med salt og peber og vend sildefileterne i blandingen. Steg dem ca. 3-6 minutter på hver side i margarine og læg dem i et stort fad. Bring alle ingredienserne til lagen i kog, og kog til sukkeret er opløst. Skær løgene i skiver og læg dem oven på sildefileterne. Drys med tranebær. Hæld den varme lage over og lad dem trække i køleskabet i mindst 1 time. Drys med dild og server med rugbrød.
8 sildefileter 1 spsk. sennep, fx julesennep 1 dl rugmel salt, friskkværnet peber AMA Stegemargarine til stegning Lage: 1/2 liter eddike 150 g sukker 1 dl vand 2-3 små laurbærblade 6 hele sorte peberkorn 2 rødløg i skiver 2 spsk. soltørrede tranebær 1 lille bdt. dild Tilbehør: groft rugbrød