Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Tænd for ovnen og sæt den på 200°, alm. ovnvarme (eller varmluft 185°). Bland mel, bagepulver, sukker, nødder og hakket, hvid chokolade i en skål. Hak de frosne bær og tranebærrene groft og rør dem i melblandingen. Lav en fordybning i midten af melet og kom æg, AMA og kærnemælk i. Rør dejen sammen og fordel den i smurte mini-muffinforme. De skal kun fyldes 3/4 op da de hæver lidt. Bag dem ca. 15-20 minutter alt efter størrelse. De skal være gyldne og hvis du stikker en strikkepind eller en tynd kniv i de bagte muffins, må der ikke hænge dej ved. Afkøler på bagerist.
Fryseegnet.
250 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 150 g sukker 100 g hvid chokolade, grofthakket (eller hvide chokoladeknapper) 80 g macadamia nødder, groft hakkede (du kan også bruge andre typer nødder) 75 g frosne hindbær 75 g tørrede tranebær 1 sammenpisket æg 1/2 dl AMA Flydende 2 dl kærnemælk AMA bagespray
Små muffinforme ( ca ½ dl )