Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Skræl sellerien og skær den i tern. Rist dem i AMA Flydende til de tager lidt farve. Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Svits dem med et kort øjeblik og tilsæt porre og suppe. Kog suppen i 20 minutter. Blend suppen med fløden til den er cremet og ensartet. Smag til med salt og peber.
Fyld: Skræl gulerødderne og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Lad AMA bruse op på en pande og steg gulerødderne ved middel varme til de tager farve og er møre, 5-7 minutter. Knæk og kassér bunden af de grønne asparges og skær resten i 1 cm stykker. Kom dem på panden og steg med i 1 minut. Tilsæt ærter og smag til med salt og peber.
Anretning: Anret suppen i dybe tallerkener og top op med fyldet.
Suppe: 1/2 selleriknold (ca. 150 g) 2 spsk. AMA Flydende 600 g bagekartofler 1/2 porre (det hvide), i ringe 1 liter hønsebouillon eller klar hønsekødsuppe (evt. fra frost) 2 dl madlavningsfløde
Fyld: 400 g tynde gulerødder 2 spsk. AMA Flydende 200 g ærter 1 bdt. grønne asparges flagesalt og friskkværnet peber