Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
1) Dup kyllingefileterne tørre og vend dem i mel. 2) Opvarm AMA Flydende på en pande med høj kant og brun kødet let på begge sider. 3) Kom skalotteløg, hvidvin og bouillon ved og kog 3 min. under låg. 4) Tag kødet op. Du kan sikre dig, at kyllingen er stegt færdig, ved at prikke en kødnål ned i kødet. Saften der pibler frem skal være perlende klar. 5) Hæld fløde i den varme sky og jævn med maizenajævningen. 6) Kog saucen igennem og smag til med gurkemeje, salt og peber. 7) Skær kødet midt over på skrå og læg det tilbage i saucen og varm igennem inden servering. 8) Anret kød med sauce i fad og pynt med asparges og purløg. 9) Server med løse ris eller pasta.
3-4 kyllingefileter 2-3 spsk mel 25g AMA Flydende Original 1 finthakket skalotteløg 1 dl hvidvin eller 1 spsk citronsaft+3/4 dl vand 2½ dl hønsebouillon Sauce: Skyen fra stegning af kylling 1½-2 dl madlavningsfløde 18% 1-2 spsk Maizenamel udrørt med lidt koldt vand 2 tsk gurkemeje Salt og peber Pynt: 1 bdt kogte grønne asparges og 1 dl purløg til pynt