Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Rør alle ingredienser sammen (undtagen feta og persille) til en lind fars. Stil farsen i køleskabet i en time. Hak persillen fint, og mos fetaen med en gaffel. Tilsæt feta og persille til farsen og form den til frikadeller. Steg frikadellerne gyldne i AMA Flydende Original i ca. 4 min. på hver side ved ikke for høj varme.
Server frikadellerne med salat og flutes eller kartoffelsalat.
Fryseegnet.
400 g hakket kyllingekød 1 stort finthakket løg (ca. 100 g) 100 g fintrevne gulerødder 50 g soltørrede tomater skåret i små tern 2 æg 1 dl yoghurt naturel (eller mælk) Ca. ¾ dl hvedemel Ca. ¾ dl rasp Salt/peber
100 g feta 1 bdt. persille AMA Flydende Original til stegning