Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Krydr kødet med salt, peber, 1 fed knust hvidløg og 1 kvist rosmarin.
Halver kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad sammen med knust hvidløg, rosmarin og citronskal.
Krydr med salt og peber og dryp med AMA flydende økologisk.
Læg kødet oven på kartoflerne og sæt fadet i ovnen.
Steg kødet 20-25 min. ved 200°C (alm. ovnvarme). Lad kødet hvile 10 min. og bag imens kartoflerne færdige. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene.
Drys kartoflerne med oliven og hakket persille.
2 lammeculotte
600 g skrubbede baby kartofler
2-3 fed hvidløg
2-3 kviste frisk rosmarin
Revet citronskal fra ½ ubehandlet citron
Lidt friskpresset citronsaft
Ama Flydende økologisk
salt, peber
50 g små sorte oliven
1 dl grofthakket bredbladet persille