Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Kog de knækkede hvedekerner i 2 dl af vandet i 4-5 min. Tilsæt resten af vandet, yoghurt og AMA Bagning og lad det køle af til det er håndvarmt (37°).
Rør gæren i.
Kom de øvrige ingredienser i og ælt det godt igennem. Lad dejen hæve lunt og tildækket i 45 minutter.
Slå dejen ned og lav 1 stor kugle. Sæt den på en bageplade og lad den efterhæve lunt og tildækket 20 minutter.
Pensl med saltvand, drys lidt mel over gennem en sigte og rids et stjernemønster med en skarp kniv.
Bag brødet 30-35 minutter i en 200° forvarmet ovn (varmluft 180°) og lad det køle af på rist.
1 dl knækkede hvedekerner 2,5 dl vand 50 g gær 50 g AMA Bagning 1,5 dl yoghurt naturel 250-300 g hvedemel 125 g fuldkornshvedemel 125 g sigtemel 1 tsk. salt 1 tsk. sukker Til pensling: 1 tsk. salt udrørt i 2-3 spsk. vand