Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Rør hakkekødet sejt med salt og krydderier. Tilsæt sennep, æg og rasp, og lad farsen hvile ½ time i køleskabet. Form kødboller af farsen. Giv dem et let tryk, så de bliver flade og steg dem i AMA Flydende ca. 5 min. på hver side. Rør dressingen sammen. Snit grønsagerne fint. Pak det hele hver for sig i plastikbøtter el. lign. Så er det nemt, hurtigt og sjovt for ungerne at samle deres egen pita-frokost. Kofta’erne er frysegnede. Tip. Hvis du har persille tilovers, så skyl og fjern stilkene. Kom persillen i en frysepose og læg den i fryseren til senere brug. Efter frysning behøver du ikke hakke persillen. Kør blot kagerullen hen over posen med den frosne persille et par gange, så er den klar til brug.
Kofta: 400 g hakket oksekød 2 tsk. salt 1/2 revet løg 1/2 tsk. stødt koriander 1/4 tsk stødt spidskommen 1/2 tsk. stødt sød chili 1 spsk. hakket persille 2 tsk. dijonsennep 1 æg 40 g rasp (ca. 5 spsk.) AMA Flydende til stegning Dressing: 1 tsk. bearnaiseessens 2 dl. cremefraiche 1 fed hvidløg (eller 1 spsk. ketchup) ½ - 1 tsk. fint salt Friskkværnet peber evt. friskhakket estragon Andet: Pitabrød Frisk salat og grønsager fx: agurk, spirer, peberfrugt, tomat el. lign.