Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Ælt alle ingredienser til den hvide dej sammen til en ensartet dej, og stil den i køleskabet ½ time. Samme fremgangsmåde ved den brune dej.
Rul dejene ud på et melet bord i to lige store firkanter på ca. 18x30 på . Pensl overfladen af dejpladerne med vand, læg den lyse ovenpå den mørke og rul pladerne stramt sammen til en rulle på ca. 5 cm. Pak rullen ind i film, og lad den ligge i køleskabet mindst tre timer gerne til dagen efter, og skær kagerne ud i ca. ½ cm tykkelse. Læg dem på en smurt bageblade (brug AMA Bagespray) og bag kagerne ved 200 grader alm. ovnvarme i 8-10 min. (hold godt øje med ovnen) Afkøler på bagerist og lægges i en kagedåse
To slags dej, en hvid og en brun
Hvid dej 75 g AMA Bagning (stuetemperatur) 150 g mel 100 g flormelis 1 æg
Brun dej 75 g AMA Bagning (stuetemperatur) 140 g mel 100 g flormelis 1 spsk. kakaopulver fintrevet skal af ½ økologisk appelsin 1 æg.
AMA Bagespray.