Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. Hvis du vælger at takke nej til vores brug af cookies, vil sitet stadig fungere, men der kan opleves nedsat funktionalitet.
Oprindelse: AMA
Smuldr rugbrødet og klip halvdelen af purløget fint.
Bland en crunch af rugbrød, purløg, citronskal og AMA Flydende Gourmet.
Læg torsken i et ovnfast fad. Drys med salt og peber, læg rugbrødscrunchen over og bag i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader.
Kog kartoflerne og skyl dem kolde, skær dem ud i halve.
Riv løget og bland det i creme fraichen sammen med sennep.
Vend kartoflerne i dressingen, smag til med salt og peber og vend derefter feldsalaten i.
Pynt med resten af purløgene og server kartoffelsalaten med torsken.
600-800 g torskefilet i 4 stykker Salt og peber 4 stk. rugbrød Revet skal af 1 citron 1 potte purløg 1 dl AMA Flydende Gourmet 800 g små kartofler 2 dl creme fraiche 2 spsk sennep 1 løg 1 bk. Feldsalat (eller anden grøn salat) salt og peber